Wednesday, June 13, 2007

EVO JEDNOG DELA KOJI SAM NASLA U NOVINAMA I ZBOG KOJEG SAM ZAPLAKALA

KROZ PAKAO DO ZVEZDA
U noći kad je Ronaldo izabran za najboljeg igrača Premijer lige, njegova majka objavila da mu je otac umro od alkoholizma, a brat jedva skinuo s droge
Iako je bogat i slavan, fudbalski superstar Kristijano Ronaldo preživeo je pravu porodičnu dramu! U večeri kad je proglašen najboljim fudbalerom Premijer lige, Kristijanova majka Dolores je u intervjuu za Sandej Miror otkrila pakao kroz koji je prošla njena porodica.
Ronaldov otac Dinis, žestoki alkoholičar, opijao se do besvesti, dok na kraju nije preminuo u 52. godini života, dok se stariji brat fudbalera Mančestera Hugo jedva skinuo s teških droga.- Kristijano je imao priliku da vidi šta alkohol i droga mogu da urade njemu dragim i bliskim osobama i zato je postao ono što je danas. Pakao koji se desio našoj porodici uticao je na njega da nema nikakve poroke. On ne puši, ne pije, a zavisnik je jedino o fudbalu - kaže Dolores Aveiro.
Obezbedio najbliže
Danas porodica Kristijana Ronalda živi u blagostanju, njegova majka često putuje na relaciji Mančester-Madeira. Uskoro se seli u potpuno novu vilu. Ona sada izgleda prilično drugačije, s modernom frizurom, "prada" naočarima, "kelvin klajn" satom i naušnicama. Trenutno uči da vozi, jer joj je Kristijan obećao novi automobil marke BMW. Sestra Katja je pevačica, čijoj popularnosti u Portugalu dosta doprinosi nadimak Ronalda. Druga sestra Elma poseduje mondenski butik CR7.
Ona je otkrila da je Kristijano plaćao lečenje svog starijeg brata Huga (32), koji je na jednoj klinici u Lisabonu posle više pokušaja uspeo da se oslobodi teških narkotika. Novac, ipak, nije mogao da spase oca Dinisa. On je preminuo pre 17 meseci, u večeri kad je reprezentacija Portugala u kvalifikacijama za SP u Moskvi igrala protiv Rusije.
- Koliko puta je samo pokušao da ga nagovori da se leči, da mu plati bolnicu koju hoće, ali Dinis bi nastavljao da pije. Preminuo je veoma rano, a Kristijano je bio mnogo vezan za njega. Ne može da prežali što nije dočekao da vidi kakav je fudbaler danas.
Ipak, priča s njegovim bratom Hugom ima srećniji završetak.- Hugu je prvi put bila potrebna pomoć kad je Kristijano imao samo 14 godina i kada je zarađivao 170 dolara mesečno, a ja sam radila kao čistačica. Tada je Hugo prvi put otišao na lečenje, ali bezuspešno. Posle dve godine, mlađi brat je počeo malo više da zarađuje i dao je pare za lečenje i bukvalno mu spasao život - rekla je majka jednog od najpopularnijih fudbalera na planeti.












No comments: